Harvey

Hirundo Harvey v. ’t Brabantse Bont

Harvey heette Joppe in het nest en woog 5,220 kilo met 8 weken. 
Hij is op 20 juli 2017 naar zijn nieuwe baasjes toe gegaan, naar Miran en Nadine. Inmiddels is ook kleine bazin Flore daarbij gekomen.
Stabyhoun.nl


Donderdag 20 Juli 2017
Stabyhoun.nl
Donderdag 20 juli 2017 mochten wij Harvey dan eindelijk ophalen. Bijna een jaar hebben wij naar hem uitgekeken! Na een aandoenlijk afscheid van Dieke vertrok de reis voor Harvey naar Kerkrade. In de auto wilde hij eigenlijk alleen maar op schoot liggen en meekijken. Wij zijn tussendoor een keertje gestopt maar plassen hoefde hij niet. Vlak voordat wij thuis waren, is hij dan toch echt misselijk van de rotondes en heeft hij op de automat gespuugd. Kan gebeuren.
Eenmaal thuis heeft hij meteen kennis gemaakt met Lewis, de kat. Deze stond immers al aan de deur te wachten niet wetende dat zijn rustige leventje zou veranderden. Harvey keek echter niet echt naar hem om. Lewis besluit dan om vanaf de trap Harvey in de gaten te houden.

Na een korte rondleiding binnen hebben wij de tuin verkend en de cavia’s ontmoet. De eerste plasjes vonden helaas binnen plaats. Bij het wandelen vindt hij de halsband toch wat vervelend en moet hij af en toe krabben maar verder loopt hij al heel goed mee. Beloningskoekjes vindt hij niet zo spannend. Beloning met stem vind hij veel leuker. Echt eten doet hij (nog steeds) op zijn gemak.
In de avond zijn de ouders en zus met vriend van Nadine op visite gekomen en een stel vrienden die toch echt niet meer konden wachten om hem te ontmoeten. Hij werd overladen met cadeaus.
Harvey vond de nacht in de bench maar niets en kon moeilijk zijn draai vinden met wat troostende woordjes en een beetje kriebelen om de paar uur zijn wij toch aan slapen toegekomen.

Stabyhoun.nl


Vrijdag 21 Juli 2017
Harvey is al op tijd wakker, maar wil wel nog een beetje tuttelen en doezelen. Achter de bank kun je lekker op de rug liggen. Dit zal zijn favoriete plek kunnen worden. Bij de ochtend wandeling heeft hij voor het eerst gepoept en loopt weer beter dan de dag ervoor aan de lijn. Wij zijn gestart met het voeren van wat brokjes. Een paar happen en dan is hij toch echt al klaar. Wij introduceren de brokken rustig en zijn voornemens uiteindelijk brokken en vers vlees te voeren (niet tegelijk).
Eten, spelen, slapen in willekeurig volgorde met wat wandelingetjes tussendoor. Het heerlijke leventje van een puppy.
Vandaag hebben we weer verschillende mensen op kraamvisite gehad en is Harvey weer goed verwend. Hij heeft uitgebreid met de neefjes en nichtjes in de tuin gespeeld. De speelgoedmand in de woonkamer staat overvol en de speelgoedkeuze is reuze. Hij kan het je allemaal laten zien.


Zaterdag 22 Juli 2017
De nacht verloopt beter dan die ervoor. ’s Morgens plast hij op de krant terwijl hij ons ziet. Morgenvroeg een nieuwe poging wat het plassen betreft. Vandaag plast hij verder de hele dag netjes achterom op het gras of tijdens de wandelingen. Poepjes vinden ook plaats tijdens het lopen. Lopen aan de lijn gaat super en hij kan al netjes zitten voor het oversteken. Hij heeft de honden van de ouders van Nadine ontmoet, het eerste contact was goed, het spelen begrijpt hij nog niet zo goed want ze maken aparte geluiden. Hij slaapt de rest van de dag veel na de drukke dag van gisteren en hondenvisite. De nacht verloopt weer wat rumoerig en een paar keer een aai over de bol stelt hem wel gerust.Stabyhoun.nlStabyhoun.nl
Stabyhoun.nl


Stabyhoun.nlZondag 23 Juli 2017
Deze ochtend gaat het eerste plasje weer mis. Snel gaan wij voor een wandeling en zo leert Harvey bij zonsopgang kennis maken met de paarden in de wei. Hij vindt het wat spannend maar wij gaan het oefenen aangezien Nadine regelmatig op de manege te vinden is en het leuk zou zijn als hij mee kan.
Ondertussen blaast Lewis, de kat regelmatig naar hem. Harvey begrijpt de hint over het algemeen en laat Lewis dan ook eigenlijk wel met rust. Lewis zal echter wat langer de tijd nodig hebben om zijn draai ‘terug’ te vinden. Zondagmiddag zijn de ouders van Miran op visite geweest en vriendinnen. Nog meer verwend!
Harvey is een hele lieve tevreden hond, hij lacht, knuffelt en speelt graag. Eten doet hij op zijn gemak en ook wel wanneer het hem uitkomt. Hij wil graag leren en luistert eigenlijk al best goed. Wat zijn wij trotse eigenaren. Maandag (morgen) start de puppycursus en hopen wij nog meer vriendjes te maken. Sommige potentiële hondenvriendjes, waaronder de buurhond, is hij nog niet tegen opgewassen dus daar zal hij over een tijdje kennis mee leren maken.


Maandag 24 Juli 2017
Afgelopen nacht na 4.00 uur heeft Harvey het voor elkaar gekregen om uit de bench te ontsnappen. Hij heeft zo hard tegen de bench aangesprongen dat deze ‘ontwricht’ is, zo zullen wij het maar noemen. Hij zat in ieder geval super vrolijk naast de bench toen wij beneden kwamen. Helaas ook met een plasje ernaast. Overdag heeft hij veel geslapen. ’s Avonds zijn wij voor het eerst naar de puppycursus gegaan. Zitten en liggen ging heel goed. Zitten hadden wij immers al goed geoefend. Halverwege de cursus had hij geen zin meer. De trainster dacht hij moe was maar hij had gewoon geen zin meer (je leert je hond snel kennen) want na de training dartelde hij vrolijk rond. Er werd een hoop gesnuffeld aan de andere honden, spelen is hij nog niet aan toegekomen.


25 Juli 2017
Vannacht hebben we een deken over de bench gedaan en het lijkt wat meer rust voor hem te brengen. Brokjes eten gaat steeds beter, hij is het harde nu wat gewend. Momenteel krijgt hij 3x vers vlees en 1x per dag brokjes. Wij willen uiteindelijk naar 3x brokken 1x vers vlees. Hij eet lekker op zijn gemak. In de avond zijn wij op visite geweest bij de ouders van Nadine. zij hebben 2 Schotse terriërs en Harvey heeft ze afgelopen weekend al ontmoet. Harvey daagt veel uit maar de reuen gooien wat meer gewicht,krachten gegrom in de strijd waardoor hij het eigenlijk een beetje spannend vindt. De oudste corrigeerde eens flink en toen werd het piepen geblazen. Ze vinden elkaar in ieder geval leuk en het is even wennen hoe ze het beste met elkaar kunnen spelen.
Stabyhoun.nl


26 Juli 2017

What a night! Om 1.00 uur was Harvey klaarwakker en had hij een klein uur nodig om zich van alle gekkigheid te ontdoen. Daar sta je dan. Uitdagen, rennen, spelen, plassen, poepen en weer opnieuw. Hij heeft zichzelf goed moe gemaakt want we zijn zelf maar eens om kwart over 6 gaan kijken of hij wakker was. Hij zat rechtop maar wat slaperig in de bench en had het drooggehouden. Supertrots 🙂 Hij heeft de hele dag zijn behoefte netjes buiten gedaan. Het weer hielp natuurlijk ook. Afgelopen dagen heeft het veel geregend en van regen nat worden vind hij toch niet zo leuk. Vandaag ook de eerste draai om zijn oren gekregen van de kat Lewis. Toch vindt Lewis hem steeds leuker worden en komt vaker kijken wat Harvey aan het doen is. Maar uitgedaagd worden houdt hij niet zo van en Lewis bepaald hoe dichtbij Harvey mag komen.


Donderdag 27 juli 2017
Harvey heeft vandaag zijn 9 weken inenting gehad. In een week tijd is hij een kilo bijgekomen! Hij woog 6,2 kg. Bij de dierenarts zag verder alles in orde uit. Zijn hubertusnageltjes zijn geknipt. Hij heeft geen last gehad van het spuitje. In de middag heeft hij nog lekker met visite gespeeld. Labrador oma Lubbes vindt alles goed.
Stabyhoun.nlStabyhoun.nl


Zaterdag 29 juli 2017
Harvey is een paar uurtjes gaan oefenen bij de Schotten van de ouders van Nadine. Er werd veel gespeeld en dat ging allemaal goed.


Maandag 31 juli 2017
2e puppycursus, zitten en liggen gaat erg goed en hij wordt graag als proefhond gebruikt heb wij het idee. Op de cursus loopt hij goed mee aan de lijn, thuis gaat hij nog veel zitten. Maar wij weten inmiddels wat tructjes. Hij heeft deze keer erg actief meegedaan en was dan ook erg moe bij thuiskomst. Hij heeft van 23.00 uur tot half 7 geslapen.
Stabyhoun.nl


Dinsdag 1 augustus 2017
De eerste volledige werkdag naar de puppydagverblijf (ouders van Nadine)Hij vond het geweldig, heel veel gespeeld, veel verkend, soms een beetje stout en de schotten bewaken hem als hij een dutje moet doen na al dat drukke spelen.


Woensdag 2 augustus 2017
De neefjes bleven vandaag slapen. Hun knuffels waren voor Harvey niet veilig. Ze hebben veel gespeeld samen en de jongens leren veel van elkaar. Erg leuk om te zien. 


Zaterdag 5 augustus 2017
Vandaag is Patty met de hele bubs op viste geweest! Wat was het gezellig maar wat was hij erna moe! Super leuk om te zien hoe de broertjes met elkaar speelde en hoe Dieke nog steeds een echte mama is. Harvey lag te slapen toen ze binnen kwamen en kwam echt even naar Nadine toe van ;’’HELP, ik ben nog niet wakker had je dat niet even kunnen zeggen?!’’ Na het spelen, en toen het eindelijk droog was, zijn we nog voor een wandeling gegaan en heeft Harvey zijn paardenvriendjes en schaapjes laten zien. Uiteraard heeft hij de rest van de dag bijna geslapen.
Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl
Stabyhoun.nl 
Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl 
Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl 
Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl 
Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl


Zondag 6 augustus 2017
Een lekkere ochtend wandeling met de Schotten gemaakt en daarna op bezoek bij Bink de Siamees van het zusje van Nadine. Bink was erg nieuwsgierig naar Harvey, Harvey iets minder want die kon amper zijn ogen openhouden na de wandeling. ’S avonds hebben we een kijkje genomen op de manege en zijn wij erna een rondje om de vijver in Schinnen gelopen.
Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl


Maandag 7 augustus 2017
Wij hebben een kofferbakmat gekocht voor als Harvey eigenlijk wat groter is. Hij is het er nog niet helemaal mee-eens. Misschien moeten we ook nog maar een rek kopen of gewoon nog oefenen. Alleen als hij moe is, blijft hij braaf zitten. Vandaag alweer de 3e puppycursus gehad. Hij doet het supergoed en de basiscommando’s zitten er al aardig in.
Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl


Dinsdag 8 augustus 2017
Op dinsdag blijft Harvey nu overdag bij de ouders van Nadine. Harvey vindt dat helemaal niet erg want dan kan hij lekker de hele dag spelen met Stan en Scott.
Stabyhoun.nl


Vrijdag 11 augustus 2017
Vandaag was het aan het schoonzusje Nicole om te puppysitten. Gangster, de kat moet hij toch echt voor oppassen want die deinst echt niet terug. Hij heeft met de hond van een vriendin van Nicole gespeeld de 6 maanden oude Duck Tolling retriever Lois. Helaas zo druk dat het niet mogelijk was goed beeldmateriaal te leveren.
Stabyhoun.nl 


Zaterdag 12 augustus
Weer lekker optijd aan de wandel. Wat is het toch een plaatje.
Stabyhoun.nl


Zondag 13 augustus 2017
Vandaag stond de kennismaking met de grote vriendelijke Buddy op de planning. De bruine labrador reu van 5 jaar oud. Buddy is een en al spierbundel maar super lief voor onze Harvey. Na een lekker stuk gewandeld te hebben, hebben ze nog lekker in de tuin liggen ravotten en een beetje luieren.
’s Middag zijn de dames van het voetballen van Nadine geweest. Hij is weer goed verwend met cadeaus en koekjes.
Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl 
Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl


Maandag 14 augustus 2017 (foto’s van deze dag volgen nog)
Overdag bij Stan en Scott geweest. ’s Avonds was het alweer tijd voor de 4e puppycursus. Wat zijn wij toch trots want hij luistert eigenlijk best wel goed.
Stabyhoun.nl


Woensdag 16 augustus 2017
Alweer een lesje dat wij niets kunnen laten rondslingeren of even zomaar wegleggen. Harvey heeft zijn eigen hoefje op de picknick tafel gevonden en is er bovenop gekropen.
Stabyhoun.nl


Donderdag 17 augustus 2017
In de ochtend zijn wijn naar de dierenarts geweest voor de 3e enting. Volgens de dierenarts zag hij er goed uit. Iets last van oorsmeer maar zijn gehoorgang was vrij. Harvey heeft 1 bal duidelijk ingedaald, de ander (nog) niet. De dierenarts heeft aangegeven dat de kans klein is dat deze nog in daalt. Dit hoeft geen probleem te zijn gewoon even in de gaten houden en mocht hij ooit gecastreerd worden (wat niet onze voorkeur heeft) dan zal de niet ingedaalde bal op een andere manier verwijderd moeten worden.
In de middag mocht Harvey gezellig mee met Nadine en Nicole bloemen plukken! Geen plasjes of poepjes tussen de bloemen gedaan en er is gelukkig maar 1 bloem aangegeten/gesneuveld. Hij liep los met ons mee en luisterde erg goed. Het leverde ook nog een leuk plaatje op.
Stabyhoun.nl


Vrijdag 18 augustus 2017
Nog even met de mannen aan de wandel in het bos.
Stabyhoun.nl


Zaterdag 19 augustus 2017

Lekker aan de wandel en nog even poseren onderweg. Kijk eens wat een leuke krulletjes op zijn hoofd! ’s Avonds zijn wij bij vrienden op bezoek geweest waar Harvey gewoon heerlijk heeft liggen slapen.
Stabyhoun.nl 


Dinsdag 22 augustus 2017
Lekker hangen en knuffelen met het vrouwtje.
Stabyhoun.nl


Donderdag 24 augustus 2017
Samen met Rachel, kids en Chico de Chihuahua gaan wandelen op de Brunsummerhei. Harvey deed heel erg zijn best maar Chico was niet onder de indruk van het uitdagen en speelde dan ook niet echt met hem. Op het terras heeft hij heel braaf bij ons gelegen. Helaas geen foto gemaakt. Vanaf vandaag zijn wij ook weer op de bovenverdieping aan het klussen. Harvey vindt het alleen maar gezellig en gaat stiekem af en toe boven kijken. Ook vanwege het opeten van het kattenvoer boven aan de trap hebben wij toch maar een hekje geplaatst.


Zaterdag 26 augustus 2017
’s Morgenvroeg zijn wij over de markt in Eygelshoven gelopen, dan is het nog niet zo druk. Harvey vond het vreemd dat niet iedereen voor hem daar was. Via de dierenwinkel zijn wij naar huis gelopen. Met nader inzien iets te ver want Nadine heeft hem een stuk gedragen. Bij de dierenwinkel mocht hij nog wat lekkers uitzoeken en kreeg hij natuurlijk ook wat lekkers. Al ruiken de pensstaafjes voor ons niet lekker.
Beetje verkoelende komkommer is niet verkeerd op een warme zomerdag. ’s Avonds heeft hij heerlijk in het hoge gras van de wei gesprongen en is hij mee geweest een ijsje eten.
Stabyhoun.nl


Zondag 27 augustus 2017

Harvey is vandaag mee geweest met de moeder van Nadine naar een verjaardag. Daar was ook een pup van bijna een half jaar. Ze hebben samen flink gespeeld en erna geslapen. Harvey vond de vijver ook erg aantrekkelijk en is er in gesprongen. Ze hebben er toch maar even eruit gehaald.


Maandag 28 augustus 2017 / dinsdag 29 augustus 2017
De 5e puppycursus alweer en Harvey wordt weer een aantal keer als proefhond gebruikt. Hij was best wel moe want hij had de hele dag met de schotten gespeeld.
Stabyhoun.nl
De afgelopen 2 nachten wordt Harvey weer het ’s nachts wakker en dan moet hij hoognodig poepen. Wij weten niet waar dit opeens vandaan komt want hij slaapt eigenlijk al geruime tijd door. Maarja als je moet dan moet je. Wij zijn inmiddels overgestapt naar 3 x brokken per dag 1 x vlees. Het aantal maaltijden zou minder kunnen worden maar Harvey eet sowieso niet al zijn brokken in 1 keer op. Ook heeft hij hele grote honger als hij het met minder maaltijden moet doen. Wij laten het voorlopig nog even zo.
Dinsdag was het erg warm en heeft hij lekker veel liggen slapen. De pootjes worden af en toe gekoeld in het zwembadje.


September 2017

De maand waarin je van ‘hij is nu X weken overgaat naar X maanden. En er een enorme groeislag gemaakt is. 
Spullen op de salontafel zijn onzeker over hun toekomst. Eten en drinken is niet veilig en roosjes worden door de woonkamer verdeeld. De bank ligt erg lekker maar is verboden gebied. Wij moeten hem er dagelijks vanaf halen. De grijze stoelen mag hij wel in liggen. Dan ligt hij ook wat hoger en is alles overzichtelijk. Soms zijn deze ook goed genoeg voor hem. 
Harvey heeft je graag om zich heen. Wij zitten dan ook regelmatig op zijn kussen erbij te spelen en knuffelen  totdat hij lekker ligt te dutten. Ondanks dat hij al groot is hij  immers nog een puppy. Slapen voor de nacht doet hij in zijn bench. Dat is ook absoluut geen probleem meer. Na het laatste avondplasje of als hij gewoon moe is gaat hij er in liggen. Een beetje uitslapen in de ochtend kan hij ook al. Als wij niet thuis zijn gaat hij ook in de bench. Hij kan nu maximaal 3 uurtjes alleen blijven. Hij krijgt momenteel in de ochtend vers vlees en erna nog 2x per dag brokken. Welke hij eigenlijk de hele dag door eet want zo lekker vindt hij brokken niet. Het kattenvoer is wel erg interessant, wij hebben een tijdje de kat op de bovenverdieping gevoerd en als Harvey zijn eigen bak op had liep hij al een speer de trap op om de voerbak boven te controleren. Wij moedigen het trappenlopen niet aan maar meneer is ondertussen zo snel… Naar beneden lopen kan hij echt niet en moeten wij hem dragen.
Sinds de Siamees van het zusje van Nadine is blijven logeren voor 2 weken gaat de verhouding met Lewis en Harvey ook een stuk beter. Bink was absoluut niet bang en Lewis nu ook niet meer.  Hij begint nu steeds meer in zijn oude ritme en gewoontes te komen.
Een van de hoogtepunten deze maand was misschien wel het per ongeluk zwemmen in het meer. Harvey stapte met zijn voorpootjes in het water en het liep opeens diep af. Eigenlijk viel hij een beetje en besloot toen maar een klein rondje te zwemmen. Het water was niet al te schoon dus is hij thuis onder de iets warmere douche gegaan wat hij ook heerlijk vond. Vooral het afdrogen erna.
Een minder punt was dat hij tijdens het wandelen zelf besloot om naar huis te gaan. Telkens als er een poging werd gedaan om aan te lijnen rende hij weg. Vervolgens dus ook de straat over maar niet zonder te kijken of er iets aankwam. Dat heeft hij dan wel weer geleerd. Maargoed het gaf een naar gevoel.. er is niets gebeurd, maar het had ook anders kunnen lopen.
De puppycursus is inmiddels afgelopen. De basiscommando’s kent hij wel, het stukje begrijpend lezen van je hond zit er bij ons ook in. Nu volhouden en blijven toepassen. Harvey is een hele slimme hond, weet heel goed wat hij wel en niet mag. Hij heeft regelmatig een weerwoord, maar je ziet zijn dankbaarheid en voelt zijn liefde. Wij zijn super trots en genieten elke dag van elkaar.

Harvey op zijn vaste uitkijk post genieten van het uitzicht op de vroege ochtend:
Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl
Op de bank liggen mag niet maar als je hem dan zo aantreft moeten we toch even snel een foto maken.
Stabyhoun.nl
Best nat het vijver water. Harvey na zijn eerste zwemervaring en daarna douchen en lekker bij het vrouwtje liggen slapen.
Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl 
Lekker slapen op zijn kussen en de foto daarnaast zie je hem bijna groeien!
Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl 
Wat groeit hij goed! Hier ruim 4,5 maand. 
Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl 
Nog foto’s van Harvey van tijdens de nestwandeling (23 september 2017) 
Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl


Oktober 2017

Harvey heeft inmiddels vaste dagen waarop hij naar het puppydagverblijf gaat. (ouders van Nadine) Hij is gek op Stan. Harvey is inmiddels aardig boven hem uit gegroeid. Ze wassen graag elkaars oren, mond en neus. Harvey slaat makkelijk een poot om Stan heen. Ze spelen veel en gaan tegen elkaar aan slapen. Voor de oudste van de twee, Scott heeft hij veel respect en wordt er alleen gespeeld als Scott dat wilt. 

Oktober heeft een paar hoogtepunten:
Zo is hij in het begin van de maand begonnen met wisselen en proberen wij zoveel mogelijk tandjes te bewaren. 
Op 14 oktober heeft hij voor het eerst zijn poot opgetild en sindsdien plast hij vaker om zijn geur te verspreiden. 
Op 22 oktober had hij zijn eerste Oktoberfest bij de ouders van Miran. Uiteraard werd er een worstje gepikt. Verder vond hij het wel gezellig, maar moest gewoon op tijd naar bed! 
Harvey zijn eerste logeerpartij bij de ouders van Nadine op 28 oktober was een regelrechte ramp. Hij heeft de hele nacht gepiept en gejammerd en de bench ‘afgebroken’. Hij gaat nu daar vaker in de bench als het niet nodig is, om het toch beter te oefenen voor als we volgend jaar een paar dagen gaan skiën.
Thuis gaat hij voor de nacht ook nog steeds in de bench, want hij is gewoon nog lekker ondeugend en niet alles is even veilig. 
Ook hebben wij de neefjes voor het eerst uit school gehaald. Wat was het gezellig op het schoolplein met allemaal vrolijke kinderen! Hij heeft zijn ogen uitgekeken en genoten van alle aandacht. 
Lewis de kat is eindelijk ontdooid. Ze zijn nu tegelijk in de woonkamer en Harvey probeert niet meer iedere keer te spelen.
We zijn gestart met de vervolgcursus op de puppycursus om wat meer de commando’s op afstand erin te krijgen en tijdens het lopen te volgen met en zonder lijn. 
Daarnaast lijkt Harvey wat last te krijgen van alleen zijn. In huis volgt hij Nadine overal en hij raakte in paniek op het voetballen tijdens de rust. Van de cursusleider hebben we wat tips mee gekregen om met Harvey te oefenen. 
Stabyhoun.nl 
Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl  
Stabyhoun.nl 
Stabyhoun.nl 
Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl


April 2018
Nieuwe foto’s van Harvey
Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl 
Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl


27 April 2018
Volgens mij willen ze naar buiten. 
Stabyhoun.nl


23 Mei 2018
Hiep hiep hoera, Harvey 1 jaar!
Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl 
Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl


3 Juni 2018
Stabyhoun.nl


14 Augustus 2018
Visjes kijken (foto 1) en meehelpen met Sjoelen (foto 2)
Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl


4 Oktober 2018
Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl


4 November 2018
Stabyhoun.nl


24 December 2018
Stabyhoun.nl


25 Januari 2019
Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl 


31 Januari 2019
No words needed…
Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl


23 Mei 2019
Hieperdepiep hoera! 2 jaar! Harvey is vanmorgen al bij de kapper geweest en sloopt nu zijn verjaardagscadeau. 
Stabyhoun.nl


25 Juli 2019
Op bezoek bij mama
Stabyhoun.nl 

Stabyhoun.nl


16 December 2019
Harvey heeft gezinsuitbreiding gehad. Flore is geboren!
Stabyhoun.nl 


25 December 2019
Fijne feestdagen van deze slaapkop en ons!
Stabyhoun.nl


5 Februari 2020
Gekke bekken trekken samen (Flore en Harvey)
Stabyhoun.nl


16 Februari 2020
Patty: Op kraamvisite bij Flore, dan ook meteen mama Dieke mee en halfzusje Eem. 
Stabyhoun.nl


16 April 2020
Niet de beste foto maar Golden Harvey en Brabants bonte Harvey aan het zwemmen! Schattig!
Stabyhoun.nl


23 Mei 2020
Harvey 3 jaar! 
Stabyhoun.nl 


27 September 2020
Ballen slopen en uitwaaien of andersom
Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl   


23 December 2020
Fijne feestdagen!
stabyhoun.nl


30 Maart 2021
stabyhoun.nl 


11 April 2021
stabyhoun.nl stabyhoun.nl 


23 Mei 2021
Harvey jarig! De hele buurt zal het weten! / Cadeautje uitpakken
stabyhoun.nl stabyhoun.nl


10 November 2021
stabyhoun.nl


24 December 2021
Liefs van ons!
stabyhoun.nl


28 December 2021
Wij hebben voor Harvey een thundershirt gekocht. Hier wordt toch af en toe al hard geknald hij vindt het dan moeilijk om in de nacht alleen te zijn. Vannacht voor het eerst geprobeerd lijkt wel wat rust te brengen.


1 Januari 2022
Hier was het helaas rampzalig met Harvey. Thundershirt + kalmeringspilletjes hadden wat beter kunnen werken. Hij ligt nu te slapen 😴  iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar! Verlatingsangst en hij wilde iedereen bij elkaar hebben. Niet trillend in een hoekje ofzo. Ardennen ook al eerder overwogen dit jaar eens optijd voor kijken. Harvey heeft ons 4 nachten wakker gehouden waarvan we dus deels samen op de bank geslapen hebben. Vanmorgen om half 7 pas geplast sinds gistermiddag 🙈 Maar gewone siervuurwerk kijkt hij mee alleen die bom aanslagen hier 🙈 Daar heeft hij wel last van. 

20 Mei 2022

29 Augustus 2022

22 Januari 2023