Jikke

Barones Jikke v. ’t Brabantse Bont

Jikke was Laars in het nest. Op 2 juni 2011 is zij naar haar nieuwe baasjes gaan, naar: Rita, Loek, Joris, Eline, Michiel & Mira te Zeist. 
Jikke woog 4.950 kilo toen zij het nest verliet met een leeftijd van 7 weken en 5 dagen (ruim 7,5 week).
Stabyhoun.nl 

2 Juni 2011

Onderweg even gillen en huilen, maar toen we daar niet op reageerden en haar wel aandacht gaven als ze stil was, koos ze al snel voor het laatste.
Thuis keek ze rustig in het rond, zocht al snel de bak met speelgoed op en haalde er wat lekker ruikende speeltjes van Flyer uit.
Die ging ze uitdagen en ermee spelen.
Even later viel ze moe in slaap, hup gauw in de bench, even piepen….en toen sliep ze als een prinses!
Eenmaal weer wakker, buiten een plasje en poepje. Toen nog even kort het bos in geweest, hondje ontmoet en thuis dook ze uit zichzelf de bench in. Ze voelt zich er al veilig!!

Stabyhoun.nl


3 Juni 2011

Vannacht is het super gegaan met Jikke. Ze heeft in de bench naast ons bed geslapen en heeft geen kik gegeven.
Vanmorgen gelijk poepen en plassen buiten, grappig dat ze het absoluut niet op het gras, maar uiteraard op de stenen doet.
Ze mist nu de andere pups erg, en is even heel ongelukkig. Het bandje om haar nek is een bron van irritatie, daar moet ze helaas doorheen.
Ze is nu ook niet geïnteresseerd in spelen, heeft nu gewoon heimwee. 
Wel heeft ze lekker gegeten en gaat nu slapen, daarna ziet de wereld er vast weer anders uit.


4 Juni 2011
Het gaat echt geweldig met die kleine boef. Na de enorme huilpartij van vrijdagochtend, heeft ze blijkbaar besloten dat dat niet zoveel oplevert. Ze speelt nu volop en voelt haar halsbandje ook niet meer. Ze heeft al allerlei mensen en honden leren kennen en vind eigenlijk alles goed. Vanmiddag tijdens een lange wandeling heeft zij grotendeels slapend in de rugzak op mijn buik gehangen.
’s nachts slaapt ze goed, geeft aan als ze moet plassen en heeft tot nu toe niets binnen gedaan. Loek en zij zijn de dikste maatjes.
Echt een wonder hondje! Ze herkende mij vanmiddag van een afstand en kwam kwispelend op me af!


5 Juni 2011

Weer even een up-date van onze super relaxte Jikke. Gisteravond hadden we visite waar ook een teckeltje mee kwam. Nou dat was echt feest. Er werd uitgebreid gerend en elkaar uitgedaagd, en denk maar niet dat Jikke onder de indruk is van alles. Ze vond het fantastisch. Vanmorgen in de auto, waar ze tot u toe besloot dat dat echt niet leuk was en je dus flink jankt, had ze ineens door dat de auto gekoppeld is aan leuke dingen! Ineens was ze stil en ligt in alle rust op de achterbank. Tijdens de hockeywedstrijd van Eline werd ze geknuffeld door iedereen die maar handen heeft. Grappig is dat ze echt alles gedwee ondergaat en dat iedereen haar prijst om haar rust (en ondeugende gedrag;). 
Meelopen is inmiddels een redelijk gewone zaak en apporteren van het balletje vindt ze een erg leuk spelletje. Alleen eten is ze niet dol op, ze speelt er meer mee dan dat ze eet. Krijgt nu ongeveer de helft binnen van wat ze mag. Maar ze is blij en tierig genoeg,we houden het goed in de gaten!
Kortom we zijn superblij met Jikke en dat komt voor een heel groot deel door hoe jullie (en ook natuurlijk Senna) ze hebben opgevoed in het nest!

Stabyhoun.nl 

Stabyhoun.nl 

Stabyhoun.nl 

Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl


6 Juni 2011

Jikke heeft vanmorgen uitgebreid in de regen in het bos gespeeld met allerlei andere honden! Ze is duidelijk goedgekeurd door haar bosvrienden en vriendinnen! Iedereen vindt haar erg relaxt, en ze speelt geweldig. Zo ook met een IJslandse pup van 14 weken.
Eindelijk heb ik een beetje schema met eten en slapen met haar, dat doet haar goed. 

Stabyhoun.nl 

Stabyhoun.nl 

Stabyhoun.nl 

Stabyhoun.nl 


10 Juni 2011
Gisteren met Jikke naar de dierenarts geweest. De dierenarts was dik tevreden over Jikke. Jikke was wat aan de diarree, maar de diarree is over hoor, en ik heb gelijk 18 kilo lotgering besteld. Voor dit weekend mag ze het op Duck doen, wat ze erg lekker vindt! Ondanks de startersprobleems woog ze toch al 5,5 kilo!
Vanmiddag bij de paarden geweest en ze is een amazone in de dop! Dat er daar ook nog koeien, kippen, eenden en een levensgrote grommende tractor waren vond ze prima! Ik voeg een paar foto’s bij van vanmiddag.
Wat een heerlijke wereld hond!! 
Ze is overigens ook op ons hospice bij onze gasten goedgekeurd. Bijzonder om zulke zieke mensen zo blij te zien worden van zo’n kleine pup. Gister op de fiets dwars door Utrecht, niets is haar te gek.
Kortom het is hier gewoon feest. 

Stabyhoun.nl 

Stabyhoun.nl 

Stabyhoun.nl


16 Juni 2011

Het gaat hier super goed! Ze heeft afgelopen dagen alleen Duck gegeten en pens om haar darmflora te herstellen. Dat gaat nu goed, vandaag wordt de Lotgering geleverd, dus gaat ze op vlees over. Verder train ik haar met de brokken en daar is ze dol op. Tegen de tijd dat alles helemaal tot rust is ga ik wel weer langzaam naar brokken en dan kijken hoe dat dan gaat. En dat is dan vooral voor de vakantie, verder ga ik toch vooral vlees voeren!
We hebben inmiddels weer van alles ondernomen (bus, kever, fietskar, tuinsproeier, visite, baby’s, rolstoelen, etc.) en eigenlijk vindt ze alles heel normaal.
Alleen een grote motor van familie. Die bekeek ze vanachter mijn benen, zo grappig om te zien.
Ze heeft de eerste twee weken n de bench op onze slaapkamer gestaan vanwege de diarree. Vannacht is ze voor het eerst in diezelfde bench beneden gebleven. Geen kik, gewoon tot half 8 doorgeslapen!
Op de puppycursus maakt ze net als haar liefhebbende zusjes de dienst uit. Ze laat absoluut de kaas niet van haar brood eten!
We genieten enorm van haar en voor Eline en Joris is het weer alsof hun jeugd terug is. Zij veranderen in het bijzijn van Jikke zelf ook weer in jonge honden!

Stabyhoun.nl


24 Juni 2011

Het gaat nog steeds super met Jikke. Ze wordt al net zo’n slungel als haar broers en zusjes. Grappig om te zien. We zijn net even bij de treinen gaan kijken. Dat vond ze niet echt leuk, maar ook geen paniek. Dat komt dus wel goed. Ik merk wel dat ze meer Stabij-neigingen heeft dan Flyer had. Ze is veel eigenwijzer en zelfstandiger en eigenlijk vind ik dat ook wel leuk. We gaan volgende week samen met Flow op les. Deze week gaat nog niet vanwege mijn examen. Ben benieuwd of ze elkaar herkennen. 


26 Juni 2011 – Geschreven door Patty:
Jikke is vandaag een dagje hier geweest. Het was ontzettend leuk om een dagje op haar te mogen passen. Wat een heerlijk makkelijk, relaxed en vrij hondje is ‘t. Senna heeft in het begin even laten weten dat er niet wordt gesold met mama, maar daarna hebben ze ook heerlijk samen gespeeld. Massimo heeft in de ochtend op Senna gepast en toen ik uit mijn werk kwam, zijn we even met Jikke naar de Bouwmarkt geweest. Ze vond ’t allemaal prima. Daarna even laten slapen en vervolgens nog naar Massimo zijn ouders, zodat Melo en Jikke elkaar weer even kunnen zien. Dat was FEEST! Spelen en elkaar uitdagen, wat een plezier!
 
Senna en Jikke in de auto. Jikke lijkt haast te glimlachen…. LIEF!
Stabyhoun.nl 

Bedankt, Rita! We vonden ’t erg leuk om een dagje op Jikke te passen! 


27 Juni 2011

Ze was de hele zaterdag avond heel rustig, en moe. Wat niet zo gek is natuurlijk. Zondag is ze met Eline naar het hondenstrand geweest, wat natuurlijk ook feest was. Vandaag mee naar mijn zus die een grote witte herder en loslopende kippen heeft. Allemaal erg interessant en leuk om gelijk te trainen dat ze niet aan de kippen mag komen en ook niet het hok in mag. Na twee keer duidelijk NEE te hebben gehoord, liet ze die kippen voor wat ze waren! Ik ben best trots op haar. Ze is lekker trainbaar. 


4 Juli 2011
Wat hebben we het toch geweldig leuk met die ondernemende Jikke. Ze is zo geweldig baas gericht, ze volgt echt zo vlak aan de voet dat je haar vaak over het hoofd ziet. Ze plastte sinds gister 3 x op commando buiten, weet niet of dat zich doorzet, maar lijkt wel te lukken. Ze is heel graag buiten, onderzoekt, speelt, rent en geniet van de tuin. Overal waar we heen gaan is ze even gezeggelijk en vrij. Gistermiddag wilde ze even bij iemand uit de vijver drinken, waar ze vervolgens ingleed. Allemaal kroos op haar kop, jammer dat ik geen fototoestel had. Ze is niet bang van water, een zwembadje is leuk en plassen in het bos zijn ronduit geweldig.


18 Juli 2011

Met Jikke gaat het goed, we genieten iedere dag weer van haar gekkigheid en aanhankelijkheid! Met eten hebben we gelukkig een goede oplossing gevonden.  Als we thuis zijn eet ze vlees en voor als we weg gaan hebben we hypoallergene brokken gevonden waar ze het heel goed op doet! Eindelijk prachtige drollen……., waar je al niet blij mee kan zijn!!
Verder  ben ik aan het trainen uit het boekje:’kalmerende signalen’ van Turid Rugaas. Onze band wordt er nog sterker van. Dat boek is echt een aanrader!!! En ook niet onbelangrijk: Ze is aan het wisselen. Haar twee boven tandjes zijn er al uit! Ze wordt dus al een jonge hond, en het puppy uiterlijk verdwijnt rap. 
 
Stabyhoun.nl 

Stabyhoun.nl 

Stabyhoun.nl 

Stabyhoun.nl 

Stabyhoun.nl 

Stabyhoun.nl 


27 Juli 2011
Patty schreef: Rita kwam vandaag met Jikke bij ons op bezoek. Ontzettend leuk en gezellig. Senna en Jikke hebben met elkaar kunnen spelen en het was mooi moeder en dochter samen bezig te zien.
Bedankt, Rita, voor de gezellige middag!

Een paar foto’s van Jikke:
Stabyhoun.nl 

Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl 

Stabyhoun.nl


28 Augustus 2011
Heerlijk op vakantie geweest en we hebben het zo leuk gehad met Jikke. Lekker fietsen met Jikke achter ons aan in de kar! Ze vindt vogels ook erg interessant, jaagt ze graag op. Daarnaast is ze vaak op boten geweest en vindt de zee machtig interessant.
Verder hebben we vlak voor de vakantie een puppy-behendigheidsoefening gehad. Zowel Jikke als ik waren erg enthousiast! We werden dan ook met vlag en wimpel eerste!
Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl


5 September 2011
Jikke is een super hondje, Behalve een lekker pittig karakter, vooral ook heel rustig en echt op ons gericht, (zonder eenkennig te zijn overigens).
Net weer jonge honden cursus gehad, het is echt een werkertje, maar met een eigen willetje (echte stabij dus!).


17 September 2011

Jikke heeft zojuist met Tibbe gespeeld (een Stabijreu uit Zeist). Heerlijk om die twee samen te zien.
Op een gegeven moment was Tibbe dat puppengedrag van Jikke een beetje zat (in zijn vacht hangen en zo),
maar toen hij ontdekte wat voor aanhoudertje ze is besloot hij toch samen te gaan rennen.
Nu ligt ze moe maar voldaan in de bench op haar rug met vier poten in de lucht te slapen.
Het gaat heel erg goed met haar. Als ik overdag werk gaat ze naar de opvang.
Dat is bij de mensen die ook de jonge hondentraining verzorgen, zij voeden haar dus mee op, erg handig!
Het is een heerlijke slimme meid en ik geniet nog steeds enorm van haar.

Stabyhoun.nl


22 Oktober 2011
Jikke is heel enthousiast als we behendigheid doen. Weliswaar nog op een jonge honden manier, maar ze begint zo sterk in haar poten te worden dat ze spontaan steeds hoger springt.
Nu maar weer een paar nieuwe foto’s (de meeste van vandaag, ben met Eline en Jikke een weekend op de Veluwe). 
We doen ook mee met Jikke aan de Winner in Amsterdam!

Stabyhoun.nl 

Stabyhoun.nl 

Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl 

Stabyhoun.nl 


13 November 2011
Patty schrijft: We zijn bij Rita en Loek op bezoek geweest, bij Jikke. Het was ontzettend leuk en gezellig. Het was ook erg fijn om Jikke weer terug te zien.

Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl

Beide met omgeklapt oor. Charmant hoor. 😉
Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl

Wauw.. 
Stabyhoun.nl


22 november 2011

Jikke wordt met de dag nog steeds leuker. Ze luistert zo goed inmiddels. Vanmiddag met Eline en haar paard naar het bos geweest. 
Jikke loopt dan gewoon los met ons mee, geen enkele angst voor het paard, Op stal jaagt ze niet op de kippen die daar los lopen en vindt alle katten die ze tegen komt ook helemaal oké.
Een WERELD hond en zo relaxt!

Stabyhoun.nlStabyhoun.nl 

Stabyhoun.nl 


27 november 2011

Jikke heeft vandaag meegedaan in de Puppy klasse op de Winner in de Rai in Amsterdam. Jikke kreeg een 1 Belovend en werd Beste puppy van het ras.

Stabyhoun.nl 

Stabyhoun.nl 


18 Januari 2012

Met Jikke gaat het geweldig. Nog steeds niet loops, maar inmiddels wel wat interessanter voor de reutjes in de roedel, dus dat komt er vast binnenkort aan. Ze is een ongelofelijke vrijdoos, op dezelfde manier als Douwe! Op commando mag ze op de bank en op ons schoot en dan komt ze lekker kroelen, heerlijk!!
Op de cursus blijven ze zich verbazen wat een vrij en bij de hand hondje het is. Ze is prettig in de omgang en luistert heel goed.
Alleen als er konijnen in de buurt zijn is dat een stuk minder, want die zijn wel zo leuk!!!!!!!!!! Als grapje heeft ze bedacht dat ze haar bal los laat boven het hol en dat ie er dan zo leuk inrolt, om er vervolgens nooit meer uit te komen!
Ik denk dat die konijntjes zich rot schrikken iedere keer!
We hebben haar nog steeds in de bench, vooral voor de nacht en als we weg gaan.
Ze heeft daarom nog geen kattenkwaad uit kunnen halen thuis, erg handig, hoeven we het haar ook niet af te leren.
Verder is het een echt behendigheids hondje, het lijkt wel of ze spring veren in haar poten heeft. 

Stabyhoun.nl 

Stabyhoun.nl 


4 Februari 2012
Jikke vindt het heerlijk, maar duidelijk ook koud. Gelukkig rent ze heel wat af, dus ze blijft wel warm.
Het gaat goed met haar. Ze is lekker ondeugend en is nog steeds niet loops! Ik hoop wel dat dat eerdaags komt anders wordt het nog een probleem met de terugkomdag. Maar ik ga ervan uit dat we daar gewoon gezellig bij kunnen zijn. 


Jikke ontdekt de sneeuw!
Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl 


16 Februari 2012

Net op de valreep voor de puppydag is Jikke loops geworden. 
Ik begon hem al bijna te knijpen, dat we dan met een loopse hond zouden zitten, maar gelukkig kunnen we er dan gewoon bijzijn. Het gaat goed met haar, ze is zeer schoon en ruimt alles zelf op, onze nijvere bij!
Omdat ze nu niet kan racen in het bos ben ik met lopen aan de fiets begonnen. Dat hadden we in de puppytijd al lopend met de fiets tussen ons in gedaan. Ze vond het dan ook geen enkel probleem en loopt er lustig, zonder trekken op los.
Het is een heerlijke knuffel. 


28 April 2012
Jikke (links) en Senna (rechts) samen
Stabyhoun.nl


21 Mei 2012

Het gaat goed met haar. Ze is enthousiast, blij en erg stabiel in gedrag.
Zelfs bij de uitlaatservice helpt ze om andere puberende honden in toom te houden. Ha, ha een echte teef!!!
Bij de kennel waar ze een aantal weken geleden gelogeerd heeft werd ze omschreven als een blije, open een vrije hond (als dat geen compliment voor de fokker is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).
We hebben er net een week Texel opzitten, en het liefst zou ze dan achter alle konijnen aanrennen, maar aangezien dat niet mag neemt ze genoegen met rustig voor de tent liggen en racen over het strand (achter de bal of de meeuwen aan.)
We genieten enorm van haar. 
Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl

Racemonster!
Stabyhoun.nl


12 juni 2012
Jikke heeft gezwommen vorige week. Voor de bal doet ze alles, dus overwon ze haar angst op een gegeven moment!
Weer een waterrat erbij!!!

Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl


16 Juli 2012

Ik was net even op de site en het is zo leuk om van allemaal weer wat te lezen dat ik gauw even wat foto’s van die stoute drijfnatte kop gemaakt heb. Op de eerste foto knijpt ze gauw haar ogen dicht voor de flits 🙂
Het gaat heel goed met haar. Ze is pas naar de dierenarts geweest en stond heel stoer op die tafel. Hij haf ons een compliment want hij had nog nooit zo’n rustige stabij gezien. Zij vond hem ook leuk, want na de prik was er een overheerlijk koekje!
Ze speelt thuis heel veel en zelfstandig. Schudt haar speelgoed met veel kabaal door elkaar, gooit het in de lucht en vangt het weer op. Zo grappig om te zien! Als het me lukt maak ik er een keer foto’s van.
In het bos (tegenover ons huis), jaagt ze echt op konijnen. Ik zag haar met regelmaat met een rotvaart achter de konijnen aan rennen. Sinds kort heeft ze in het bos een soort berenbel om en nu weten de konijnen wanneer zij er is. Wel zo veilig. 

Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl 

Stabyhoun.nl 


26 Juli 2012

Patty schrijft: Vandaag hebben we gezellig met Rita en Jikke gewandeld. Ontzettend leuk en gezellig. Bedankt Rita!
Stabyhoun.nl 

Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl 


1 Augustus 2012
Nog wat foto’s van de wandeling samen. Jikke ook gemeten, ze komt op 47 centimeter qua schofthoogte (ongeveer).
Vorige week is Eline 25jaar geworden, dus het was groot feest met heel veel jonge mensen. Jikke loopt daar heel blij tussendoor te spelen. Zelfs mensen die niets met een hond hebben, vonden haar geweldig. Wat wil je nog meer? 


Hondsdolheid??
Stabyhoun.nl 

Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl

Samen dollen!
Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl 


27 Oktober 2012
Stabyhoun.nl


25 Januari en 13 Februari 2013
Al heel lang niets laten horen van Jikke. Er is weer veel gebeurd. In November is ze loops geweest, en het leek er op dat ze dit keer niet schijndrachtig zou worden.
Totdat ik hele dikke tepels waar volop melk uitkwam ontdekte.  We zijn pas verhuist en ik dacht nog dat haar gepiep en waakse gedrag daar mee te maken had! Ze speelde ook helemaal niet en was heel erg op mij gericht. Ze wordt in ieder geval gesteriliseerd nu. Ik wil toch niet fokken vanwege de oogafwijking en dit maakt het gelijk gemakkelijker. Ik denk dat het over een maand ongeveer gaat gebeuren. 
Jikke is nu eindelijk weer heerlijk speels. Dolt, rent en is heel vrolijk. Gelukkig hebben we dat schijndrachtige gedoe weer gehad! 

13 februari zijn we lekker gaan wandelen met een clubje stabijs: Jikke, mama Senna, vriendje Tibbe en Simy, Aukje en Bapke.
Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl


9 april 2013
Jarig vandaag! Joehoee!
Stabyhoun.nl


20 Juni 2013
Hier gaat alles goed. Jikke is zo super relaxt! Lief tegen iedereen, zeer sociaal, kan uren alleen zijn, blaft weinig en kan zo leuk alleen spelen. Echt een tophond.
We waren vandaag bij de dierenarts, ook hij vind haar wel super relaxt (zeker voor een stabij!)


28 augustus 2013
Gezellige wandeling met Jikke, Pelle, Senna & Dieke en de bazinnen!
Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl


24 maart 2014
Wandeling met heer Pelle en dames Simy, Aukje, Bapke, Senna, Dieke en natuurlijk Jikke zelf! 

Foto’s Rita:
Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl

Foto’s Patty:
Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl


24 april 2014
Jikke’s ogen zijn weer getest en helemaal in orde. Feestje! 
Stabyhoun.nl 


8 Juli 2014
Jikke is vandaag tante geworden en Loek en ik opa en oma van Bram!

Verder hebben we een heerlijke vakantie gehad in noord-Duitsland.
Lekker op stap met de caravan en Jikke was uiteraard mee.
Nog steeds krijgen we van iedereen complimenten wat een lieve en rustige hond ze is.
Mensen kunnen zich vaak niet voorstellen dat ze zo heerlijk kan racen in het bos of op het strand!
We hebben heel erg veel gefietst en Jikke loopt dan vaak naast of achter de fiets of zit gewoon lekker te kijken in de kar.
Haha de mensen kijken hun ogen uit als ze dat zien!


9 september 2015
 Met Jikke gaat het super goed. Ze is lief, rustig en heel attent.We zijn net 2 weken in Normandie geweest en je begrijpt wat een feest het was om elke dag naar het strand te mogen.Lekker rennen achter de bal of gewoon de meeuwen de stuipen op het lijf jagen. Genieten dus.Ze is met de bruiloft de hele dag aanwezig geweest. Dat was ook niet zo ingewikkeld omdat we op het strand getrouwd zijn. Er was iedere keer wel iemand die weer even met haar ging rennen. 


9 april 2016
Ik kreeg van vriendinnen een berichtje dat Jikke jarig is, anders had ik het mij niet bedacht. Ze is nog steeds super attent en een blije gup. Net in het bos vroeg iemand of ze nog een pup was…ha ha nee dus, maar ze ziet er jong uit. 
Stabyhoun.nl


25 Januari 2017
Met Jikke gaat het heel goed. We genieten nog elke dag van haar en ze gaat meestal met ons mee, waar we ook heengaan. Het is en blijft een heerlijke ontspannen hond, zeer gericht op baas en bal. Hierbij nog wat foto’s van afgelopen zomer.
Stabyhoun.nl 


7 Juli 2017 

Rita kwam op visite, samen met Jikke. Dat vroeg om een foto van Senna en Jikke samen! Moeder en dochter!
Stabyhoun.nl


18 Juli 2017

Jikke is mee op vakantie en geniet er met volle teugen van. Wandelen, fietsen en zwemmen!
Stabyhoun.nl Stabyhoun.nl
Stabyhoun.nl


9 april 2018
Jikke is en blijft nog steeds een topper. Lieve en enthousiaste hond. Ik doe al een tijdje aan geurdetectie met haar en daar is ze echt fanatiek in. Wat een heerlijke harde werker.  Zoals je begrijpt zijn we nog steeds erg blij met haar. 
Stabyhoun.nl 


12 Oktober 2020
Met Jikke gaat het heel goed en zij is de trouwe begeleider van onze kleinzoons. Jikke is nog steeds onze top hond. Ze is zo lief en geduldig. Ik krijg nog steeds te horen of ze nog een pup is. Deels omdat ze vrij tenger is. Met kinderen is het een engel!
Stabyhoun.nl 
Stabyhoun.nl 


20 November 2020
In de ochtend heerlijk wandelen, daarna kijkt ze en denkt: ja hallo jij wilt wandelen. Mij niet gezien hoor. Ze scharrelt dan nog wel heerlijk in de tuin. Maar als het donker wordt dan is het echt voorbij. Super lieve hond is ze. Er is (bijna) geen betere!


1 Januari 2021
Gelukkig is het nieuwe jaar begonnen denkt Jikke. Over met al dat geknal. Ook zij was doodsbang, hoeveel we ook getraind hebben toen ze jonger was.Voor iedereen een inspirerend en gezond 2021!

22 Januari 2021
Jikke is een stukje kaas aan het bietsen. Lukt nooit, maar proberen kan altijd. Toch?

9 April 2021 (10 jaar)
Jikke was heel blij met haar cadeau! Niet bij weg te slaan. Dank Patty en Massimo. Allemaal gefeliciteerd met deze top hondjes. 😍 En Jikke ligt het liefst op een dekentje op de bank met haar kop op mijn schoot. Ze zucht dan van geluk💕💕

9 April 2022 (11 jaar!)
Met Jikke gaat het heel goed. Ze is een blije en lieve hond. Speelt graag met de (buur/klein)kinderen, al wordt ze wel wat ouder en stijver. Hopelijk blijft ze nog lang bij ons! Allemaal gefeliciteerd met deze/onze toppers!

18 Juli 2022
Jikke doet het heel goed, ondanks het hete weer. Ze doet het kalm aan, vandaag lekker met Daan gespeeld. Verder merk ik weinig moeite bij haar met de warmte. Gelukkig!

24 December 2022

31 December 2022
Jikke had zich net in blinde paniek losgerukt. Weg het bos in. Na vele hulptroepen ingezet te hebben is ze na een uur toch gevonden. Zo dankbaar dat ze ongedeerd thuis is!