Mira Izzy

Mira Izzy v. ’t Brabantse Bont

Izzy is op 16 oktober 2021 naar haar nieuwe gezin gegaan en woog toen met 8,5 week oud 5,1 kilo. Izzy heette in het nest Mura. Voluit heet ze Mira Izzy v. ’t Brabantse Bont. Ze is bij Mark, Gerlanda en hun twee dochters (Sophie en Mirthe) gaan wonen. Heel veel plezier en geluk, lieve, ondeugende en inventieve Izzy! Op deze pagina zullen haar avonturen komen te staan. 


16 Oktober 2021
De autoreis ging super. Net thuis was het nog een beetje spannend. Ze had na haar slaapje een plasje in het gras gedaan. Na het slapen gespeeld en daarna ging ze weer lekker slapen Ze is al helemaal op haar gemak! Om 12 goed gegeten en 2e maaltijd ook helemaal op. We hebben zelf aan tafel gegeten, toen is ze er op een kleedje naast gaan liggen en in slaap gesukkeld.. Af en toe kijkt ze nog even stiekem naar buiten wat er allemaal gebeurd.. maar haar oogjes vallen steeds weer dicht.. 


17 Oktober 2021
Izzy heeft het aardig gedaan vannacht. Tot 2.30 hr geslapen, uitgelaten en daarna deels weer geslapen. Om 6.30 hr weer uitgelaten en plasje/ poepje gedaan.  Om 6.45 hr wat gegeten. Vannacht & vanochtend niet binnen geplast😀 wat overdag nog wel was ondanks de pads.
Izzy voelt zich ook al helemaal thuis. We oefenen vandaag wat extra met het deurtje dicht, hopelijk gaat het dan straks de hele nacht goed!


18 Oktober 2021
Izzy was in de avond nog lekker druk en is laat gaan slapen. Deurtje dicht vond ze niet zo, toen ze stil was beloond en dat begreep ze heel snel, zo knap! Toen is ze lekker gaan slapen. Om 05:00 wakker en naar buiten plasje gedaan. Terug binnen viel ze weer in slaap. In de bench gelegd en deurtje mocht zonder gemopper weer dicht.😃 Daarna om 7:00 weer wakker, geen plasje gedaan. Eten ging nu veel beter gelukkig. Daarna lekker gespeeld en daarna weer in dromenland. 
Goedemorgen!


19 Oktober 2021
Het was vandaag heel relaxed. Ze had goed geslapen, zonder veel gemopper in de bench gaan slapen. Vannacht om 00:30 plas buiten gedaan en om 5:00. Daarna weer in de bench geslapen tot 7:30. Alles plasjes en poepjes weer buiten vandaag. Het eten gaat nu gelukkig ook goed. Ze heeft vandaag haar bak steeds zelf helemaal gulzig leeg gegeten. 🥳 Ze heeft vanmorgen ook vriendjes gemaakt met Dex, een Weimaraner pup van buren. Ze durft steeds meer en loopt enthousiast mee. Vanavond met avondeten lag ze heerlijk rustig onder de tafel, weer veel beloond uiteraard. 

 


20 Oktober 2021
Izzy is vanmorgen ook bij de dierenarts geweest voor haar vaccinatie. De dierenarts waarschuwde me dat ze misschien flink kon gaan piepen, maar ze gaf geen kick en ging er zelfs lekker bij liggen.😂 Ze weegt nu 5,45 kilo. Hij vond haar een heel ontspannen en open hondje. Dat heb je toch knap gedaan, Patty, al die ontspannen pups. Blij mee! 😊 Was nog te ver om te lopen, met de auto gegaan. Izzy heeft vandaag ook hier kennis gemaakt met de stofzuiger. Vooralsnog achtervolgt ze hem alleen 😜😉


21 Oktober 2021
Izzy was vandaag een beetje ondeugend. Ze rende dwars door de plantjes in de tuin en ging er lekker in liggen en rollen. 🙈 Na het uitrazen lag ze knock-out in de bench. Ik heb er vannacht nog naast geslapen, maar denk dat we hier ook af kunnen gaan bouwen. 🙂   


22 Oktober 2021 
We hadden vandaag een plasongelukje binnen. Ze werd wakker en ik dacht zelf eerst nog wel even naar de wc te kunnen voordat we naar buiten gingen, dat bleek geen goed plan.😆 Daarna schoonmaken met keukenrolpapier was ook best een uitdaging 😅
En … Dit kan toch niet lekker liggen?! 😉 


23 Oktober 2021 
Bij ons is er nog veel bouwverkeer in de buurt. Het maakt Izzy niets uit. Ze loopt stoer langs een lossende vrachtwagen. Knappe Izzy! Vergeet ik bijna een heeeele belangrijke mijlpaal te delen! Izzy heeft vannacht helemaal alleen beneden geslapen en we hebben geen één piepje gehoord, van 23:00 tot 7:00, onwijs trots!


24 Oktober 2021
Met Izzy gaat ook alles goed.😀 Gisteravond Izzy wakker gemaakt om 22:30 voor een plasje en nog wat te eten. Van 00:00 tot 06:30 weer alleen beneden in de bench geslapen. Ze laat de kabels gelukkig met rust, maar er zijn genoeg andere spullen en mensen waar ze haar tanden in zet.😆 We zijn vanmiddag ook nog even naar het bos geweest, daar heeft ze lekker los kunnen lopen. 🐶 


25 Oktober 2021
Heerlijk werken zo met deze knuffelkont naast me! 


27 Oktober 2021
Hier gaat het slapen ook goed, ze slaapt heerlijk in haar bench. Vanmorgen 7:15 wakker! Vanmorgen is ze voor het eerst mee naar school gelopen, wat vond ze dat leuk! Allemaal kindjes waar ik mee kan spelen dacht ze. 😉 En ze is vriendjes geworden met Beagle Elin. 


27 Oktober 2021
Wij houden het meestal vrij rustig, alleen vandaag konden we dat niet. Mark was naar werk en omdat ik Izzy nog niet lang alleen thuis wil laten, moest ze mee in het ‘woensdagritme’. Rond 12:00 is ze weer meegegaan naar school, normaal loop ik daar 5 minuutjes over.. nu kan ik daar een half uur extra voor uittrekken.😂 Op school weer even gespeeld met Beagle Elin. Mee naar school vindt Izzy erg gezellig. Terug thuis voor het eerst een maaltijd brokjes gegeten, dat was best lekker, maar ging nog niet van harte. Later in de middag mee in de auto om Mirthe naar hockey te brengen. Ook even meegelopen naar het veld. Daarna weer in de auto lekker terug naar huis. Mark was inmiddels weer thuis en kon gelukkig de rest van de ‘taxi-diensten’ overnemen. Izzy ligt na haar avondmaaltijd gestrekt in de bench. Dat was wel weer even genoeg voor vandaag. ☺️


28 Oktober 2021
Izzy heeft vanmorgen heerlijk van het zonnetje genoten en is lekker veel buiten in de tuin geweest. 🍃🌞


29 Oktober 2021
Het slapen gaat hier ook goed. Izzy is gisteren zelfs even alleen geweest. Om 15:00 was het tijd om de jongste uit school te halen. Izzy lag toen in diepe slaap, ik wilde haar niet wakker maken en heb het deurtje van de bench dicht gedaan, camera aan gedaan en ze heeft heerlijk doorgeslapen. 15 minuten later was ik alweer terug, ze heeft er zelf waarschijnlijk helemaal niks van gemerkt. 😅 


2 November 2021
Izzy eet hier inmiddels (sinds ze de 2e maaltijd brok krijgt) als een bootwerker, en gewoon uit haar voerbak. We geven nu 100gram en zelfs dan wil ze nog meer.. 😅 Voor de paté tube doet ze echt alles 😀 
Waar ik ook ga zitten in huis, Izzy komt er gezellig bij liggen … 


3 November 2021
Ik heb vanmorgen met Izzy een bezoekje gebracht bij de dierenarts in het dorp, soort pup consulatiebureau hebben ze daar. Dacht dat ik die fase gehad had met de kids, mag ik nu met Izzy.😅 Izzy weegt precies 7 kilo!  
Izzy gaat buiten regelmatig zitten als ze het spannend vindt of als iets haar aandacht heeft. Op de foto’s is het niet te zien, maar er gebeurde van alles 🚗🔔🚶‍♀️🚲🐕, ze gaat dan af en toe even zitten en om zich heen kijken. 👀


4 November 2021 
Wij hadden vandaag een rustdag ingelast. Bankhangen kan Izzy goed 😜


5 November 2021 
Wij volgen ook nog een puppycursus hier in de buurt, althans we doen een poging. Izzy vindt spelen met de andere pups veel leuker dan oefeningetjes doen, thuis gaat het oefenen gelukkig beter. 🙈😅 De paté is wel een groot succes hier, zelfs bij de training.
Spelen met Stabij vriendje Boet van de puppycursus


6 November 2021
Hier eentje die netjes om 7.00 uur wakker werd en later ging genieten van de bank.


8 November 2021 
Word ik vanmorgen gewoon op straat herkend doordat iemand mijn Brabantse bont riem herkend van Facebook! 😱😆 En Izzy is vriendjes geworden met Hammie.🐹 Het is toch een jachthond? 


9 November 2021
Izzy is vandaag niet lekker.. ze heeft 2x overgegeven..😔 We hebben de dierenarts even gebeld, die adviseerde steeds twee lepeltjes witte rijst te geven en wat witvis.. de eerste hapjes rijst heeft ze inmiddels op en dat lijkt binnen te blijven.. 


11 November 2021
Izzy is vandaag bij de dierenarts geweest voor de 12 weken vaccinatie en weegt nu 7,8 kilo. De dierenarts was weer verbaasd hoe ontspannen ze was. Van de prik volgens mij niets gemerkt.


13 November 2021 
Dit kleedje ligt normaal voor de bench. Vetbed zit in de was, dus kleedje in de bench gedaan ipv ervoor. Izzy was het daar duidelijk niet mee eens 😆  


15 November 2021
Stoere Izzy met haar puppyvriendje Dex 😅

Best leuk dat zand omspitten in de voortuin 🙈 / #ikbenonschuldig


19 November 2021
Izzy kucht hier ook af en toe, enkele keren per dag, kan ze op 1 hand tellen, dus niet veel. Heb ook maar Bisolvon in huis gehaald. 🙈 Ik vind het trouwens heel fijn om al de verhalen van de anderen te lezen, vooral waar we allemaal tegen aan lopen. Het is zo herkenbaar allemaal, fijn om dan te lezen dat ik niet de enige ben die met iets worstelt.😅 Hier gaat ook niet alles perfect helaas. 😉 Denk je dat ze zindelijk zijn, plassen ze weer binnen.😫 Vaak kwam dat dan doordat we zelf niet opletten. Ze gaat het nu steeds beter aangeven, gaat dan bij de deur zitten en piepen. Dat maakt het voor ons wel een stuk makkelijker. 😉 En trekken aan de riem kan Izzy ook.😜 Ik probeer dan elke keer stil te staan en doe een paar stappen naar achter. Als de lijn slap is ga ik weer lopen. Het kost wel even wat tijd en energie😅, maar het begint zijn vruchten af te werpen. Vandaag heeft ze zo netjes naast me gelopen, super trots op haar. Zolang ze maar geen andere hondjes tegenkomt gaat het goed, anders heeft ze bananen in haar oren.😆 
Izzy is woensdag mee geweest naar het tuincentrum. Alle kerstballen zijn gelukkig heel gebleven 😆 


20 November 2021
Izzy werd deze avond wakker, moest kuchen en helaas wat gespuugd. Nu weer in dromenland. De training moeten wij morgen helaas overslaan.
De kerstverlichting is wel sensationeel voor Izzy. 

stabyhoun.nl

23 November 2021
Het kuchen werd wat erger bij Izzy, gisterochtend even gebeld naar de da. Ze oogt verder niet ziek, dus gewoon doorgaan met de Bisolvon is vooralsnog het advies. En voorlopig even een tuigje ipv halsband. Ze heeft nu sinds gisterochtend een tuigje om en dat lijkt te werken. De dag is nog vroeg, maar vandaag heb ik haar nog niet horen kuchen. 

stabyhoun.nl

29 November 2021
De knalerwten maken hier geen indruk. Onweer⚡️des te meer hebben we gisteravond gemerkt.😱 Mark liep buiten met Izzy en ineens uit het niets een flits, direct gevolgd door een enorm harde knal (en een flinke bui). Het onweer was zo hard en onverwachts dat Mark er zelfs van schrok, oeps.. Izzy is nog nooit zo snel naar huis gesjeesd.🙈 Eenmaal binnen ging het onweer nog even door. Ze vond het maar niks en was erg onrustig. Ik ben maar enthousiast met haar gaan spelen, tv wat harder gezet en gedaan alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Izzy was moe en is gelukkig vrij snel in slaap gevallen. Vandaag niks meer van gemerkt. Een bouwhek 🚧 werd verschoven en daar kijkt ze niet meer van op of om. 
Dit weekend heeft ze geholpen met cadeautjes uitpakken! 

stabyhoun.nl

30 November 2021
Wij hebben er één die (bijna) nooit blaft. Het enige geluid dat ze maakt is grommen, als ze ons uitdaagt met spelen. 😅 Vandaag heel blij, ze heeft nog maar een paar keer gehoest! Zo het dan eindelijk overgaan? We hopen het zo! 
Regen..☔️ Daar wordt Izzy hier nog niet heel enthousiast van en blijft lekker op de deurmat zitten. Sta ik daar met mijn goede bedoelingen.


2 December 2021
Izzy is de laatste tijd erg hongerig. Alleen de laatste maaltijd at ze niet altijd goed, omdat ze dan vaak te moe was. We zijn deze week daarom overgestapt op 3 maaltijden, dan gaat alles goed op. Ze wilt zelfs meer.😳 Haar vlees krijgt ze inmiddels in een schrokbak. Brok krijgt ze even niet vanwege haar hoest.
Tv voor honden..😆 Izzy vindt het helemaal geweldig! En ze wordt er heerlijk rustig van. 🙂 (https://youtu.be/dip2w_rGzn0
Izzy haar kuchje wil maar niet overgaan. Soms denk ik dat het beter gaat en dan kucht ze toch weer. Vandaag ook al 3x gekucht. Ik heb de da even gebeld en kon even langskomen. Haar keel is geïrriteerd en het hoesten houdt dat in stand, lymfeklieren zijn ook opgezet, longen gelukkig oké. Gaan nu ontstekingsremmer proberen in combi met hoestdrank. Dan gaat het hopelijk wat sneller over. Als het echt niet overgaat dan zou antibiotica kunnen helpen, maar liever niet. Eerst dit maar eens proberen.


4 December 2021
Izzy was afgelopen week heel rustig. Sinds gisteren heeft ze haar dolle uurtjes weer terug. Ik denk dat ze zich beter voelt 😅.
Jasje nog op de groei. 😉 Izzy vindt het maar raar! (Jasje vanwege de kuch die niet over wil gaan).


9 December 2021
Izzy kwam hier van de week de woonkamer binnenlopen met een hele sliert wc papier vanaf het toilet. Ze had hm helemaal uitgerold. 😱🙈 Verder is het kuchje hier nog steeds niet over.. wordt er een beetje moedeloos van. 😞


10 December 2021
Ik probeerde ook een foto te maken.. ze lag er zo schattig bij. Onderhand zo’n 20 foto’s verder 🙈eindelijk eentje die gelukt is 😅


13 December 2021
Izzy heeft sinds vandaag antibiotica.. haar ontstekingsremmer was op en de kuch nog niet helemaal over, dus da gebeld en die wilde haar graag even zien. Haar keeltje blijkt nog steeds ontstoken en klieren zijn flink opgezet, ook iets hogere temperatuur en wat snotterig neusje. Hart en longen klonken verder prima. We zijn niet zo’n fan van antibiotica, maar de da vond het nodig. Nu hopen dat het snel werkt, we willen ook zo graag alles weer gewoon kunnen doen. Ze oogt verder niet ziek gelukkig. Alleen een wat hardnekkig kuchje..  


16 December 2021
We durven er nog niet helemaal vanuit te gaan, maar het lijkt sinds gisteren over! De ab was blijkbaar echt even nodig en doet z’n werk 🙂


17 December 2021 (4 maanden)
Vandaag wederom geen hoestje meer gehoord. Eindelijk weer naar puppycursus geweest! 😃 We werden vanmorgen helaas wel getrakteerd op bijwerkingen van de antibiotica.. diarree in de bench.🙊😱 Hopelijk blijft het hierbij, kuurtje moeten we natuurlijk nog wel even netjes afmaken 😬


20 December 2021
Izzy heeft gelukkig geen reactie meer gehad op de ab. We geven haar nu ook wat pens, goed voor de darmflora dachten we. Het gaat heel goed. 😊 Ik kreeg nog wat foto’s van de puppycursus. Ze deed het zo goed, eindelijk aandacht voor mij ipv de andere pups. Of was het de kaas die het deed.. 😉 Als Stabij loop je natuurlijk niet óver het zeil, maar er omheen 😅


22 December 2021 
Izzy was vanmorgen heel druk met een ander hondje aan het spelen en ging toen weer hoesten..😩 


24 December 2021
Controle bij de da gisteren was goed. Kliertjes zijn niet meer zo enorm opgezet, nog wel een beetje maar kan door het wisselen komen. Geen kuchjes meer gehoord! Ze weegt 12.7 kilo 😳 


25 December 2021
We hebben vlakbij een hondenbos, waren we vandaag naartoe, maar wel erg veel hondjes deze keer, luisteren is dan lastig 😬


27 December 2021
Hier ook een leuke eerste kerst met Izzy gehad. We hebben haar voor het eten steeds even uit laten razen, daarna lekker moe zodat we in alle rust konden eten. 😉 Vandaag langs één van de drukste spoorlijnen van NL gewandeld met veel voorbijrazende treinen, het deed haar weinig. :))  Izzy was vandaag even mee naar de dierenwinkel voor Kivo vlees, ze vindt winkels erg leuk. Het cadeau voor het vergeten kind vond ze ook reuze interessant en door een kerstboom lopen vindt ze blijkbaar ook heel normaal 😉


30 December 2021
Izzy heeft gisteren kennisgemaakt met de hertjes in het hertenkamp en vandaag kwamen we een puber Stabijtje tegen in het bos. Samen een stuk gelopen, Izzy vond het helemaal leuk! 


31 December 2021
Izzy is moe van de wandeling in de duinen met Fender en Yara. Ze zijn nu in de tuin. Op de achtergrond vuurwerkknallen, ze reageert niet eens! 


1 Januari 2022
Met Izzy is alles goed gegaan, ze deed het heel goed en was eigenlijk best relaxt. De vuurwerkdoos was een goede afleiding. Van het vuurwerkverbod verder weinig gemerkt, wat een geknal.. 🙈 
Vandaag wil Izzy alleen niet eten.. Vanmorgen slijm gebraakt en nu geen eetlust. Ze is niet helemaal lekker.


3 Januari 2022
Gister met Izzy een familiebezoekje gedaan in Maassluis en vandaag Leidschendam


7 Januari 2022
Net even een trots momentje. Izzy liep los op het uitlaatveldje, terwijl er een hond aangelijnd voorbij liep. Ze wilde er graag naartoe, maar bleef zitten toen ik haar toesprak. #trots 
Izzy is flink aan het wisselen. Gisteren een grote hoektand en kies gevonden en vandaag weer een kies! 😱 Arm hummeltje 😅


9 Januari 2022 
We hadden vandaag Eem en Dieke op bezoek, Patty kwam de stamboom brengen. De memory trainer even aan gedaan.. Eem bewaakte hm met haar leven.😅 Dieke stond er ook helemaal klaar voor. En Izzy maar op de knop drukken… #watgaathiernietgoed

—- 
Vandaag zijn we (Patty en Vito met Dieke en Eem) de stamboom (en wat lekkers) bij Izzy en haar gezin gaan brengen. Mark, Gerlanda en de dames; heel erg bedankt voor de wandeling, het heerlijke eten, gezelligheid en de gastvrijheid! 


17 Januari 2022 
Ik krijg op straat echt bijna dagelijks complimentjes, dat ze haar zo lief en mooi vinden, en dan vooral het zwarte snoetje valt in de smaak!


26 Januari 2022
Izzy is vandaag op puppyconsult geweest bij de dierenarts. Ze weegt 14,55 kilo. De groei begint wat af te buigen. Haar tandjes zijn (bijna) allemaal gewisseld, gebit vond ze er keurig uitzien! Een super karakter zei ze, open hondje kreeg ik weer te horen. Vacht ziet er goed uit. Ze waren erg tevreden over haar. Izzy kreeg allemaal complimentjes en ik liep natuurlijk weer trots de deur uit.

31 Januari 2022
Izzy ging vandaag op ontdekkingstocht. Ze wilde zelfs met de pony’s spelen 😅

6 Februari 2022
Gisteren was Izzy niet lekker (en onze jongste dochter testte positief op Corona). Het gaat hier vandaag gelukkig wat beter met de ziekenboeg. Izzy houdt wat ze eet vooralsnog binnen. En nog geen poep of diarree vandaag. We moesten net enorm lachen om haar (behalve Mark). Ze mag van Mark niet op zijn fauteuil. Toen hij naar boven ging sprong ze op zijn stoel en ging er lekker slapen. Even later hoort ze hem naar beneden komen en springt direct van de stoel af, gaat languit op het kleedje naast de stoel liggen en doet alsof ze daar al de hele tijd in diepe slaap ligt, de kleine ondeugd. 💤 Mark heeft nu aluminiumfolie op zijn stoel gelegd.😆

9 Februari 2022
Mirthe is zondag inderdaad (weer) positief op Corona getest, dus zou kunnen dat Izzy daar dan ook ziek van is geweest. Anders wel heel toevallig 😉 Izzy is nu weer helemaal fit, gelukkig!

13 Februari 2022
Er is een nieuw aangelegd wandelgebied naast onze wijk, waar de hondjes los mogen. 🎉 We dachten eerst dat er aanlijnplicht was, maar ze hebben nu bordjes geplaatst dat er honden los mogen. De gemeente noemt het een ‘bos’ 🌳😆

14 Februari 2022

Hier ook weer bezig met het alleen zijn te oefenen. Door de quarantaine van onze dochter werd het weer even om zeep geholpen.🙈 Nu weer aan het opbouwen. We proberen haar overdag als we thuis zijn wat meer in de bench te laten slapen en gaan dan boven werken. Dat gaat eigenlijk prima. En dan af en toe momentjes alleen thuis en die steeds verder uitbouwen. Gisteren is ze ook even alleen geweest, ze lag rustig in de bench en is gaan slapen. Toen ze wakker werd bleef ze rustig liggen, begon wel een beetje te piepen, maar verwacht dat dat ook steeds beter zal gaan. Radio werkt hier vooralsnog averechts.😅 Ze is dat gaan associëren met alleen zijn denk ik, oeps 🙈

18 Februari 2022
Nu al onafscheidelijk.. nog even je allerliefste maatje knuffelen voor het slapen gaan. #maatjesvoorhetleven

24 Februari 2022
Izzy had gisteren een nat pak. Ze was door haar vriendje Dex van de steiger afgeduwd. Ze wist niet hoe snel ze weer op de kant moest komen. 😅 En daarvoor hing Dex half in het water. We hebben er erg om moeten lachen allemaal. Jut en Jul. 🙈

26 Februari 2022
Deze 2 zusjes (Izzy en Bowie) hebben vandaag samen in het bos gespeeld! Ze vonden het geeeeeweldig.

6 Maart 2022
Spam uit Otterloo. Iets ander weekend geworden dan gepland, doordat Mark onverwachts moest werken. We hebben er nu een meidenweekend van gemaakt, oma is gezellig mee. 😊 De hondjes mogen hier niet overal los, doen het af en toe stiekem wel. 😉 De 10 meterlijn is dan wel een uitkomst 🙂

9 Maart 2022
Izzy is vandaag weer eens gewogen, ze weegt nu 16,15 kilo (6,5 maand oud).

18 Maart 2022 (7 maanden)

23 Maart 2022
Izzy en haar grote liefde 😜

29 Maart 2022
Afgelopen week hadden we er weer eentje thuis met Corona en zelf was ik ook ziekjes, fijn met dat mooie weer.😖 De meiden hebben het nu inmiddels allebei 2x gehad, hopelijk zijn we er nu even klaar mee. Izzy maakte de quarantaine wel een stuk gezelliger.

9 April 2022
Zit ik gisteren nog te vertellen dat Izzy nog niet loops is geweest.. vind ik vanmorgen druppels bloed op de vloer.. Hier nu dus ook een loopse dame (7 maanden en 3 weken oud). 😅

19 April 2022
We waren op visite in een tuin met kippen. Gelukkig hadden we de lange lijn mee. Toen we aankwamen bij m’n schoonzus hadden de meiden Izzy losgelaten in de woonkamer, niet wetende dat de achterdeur openstond.. ik zag Izzy naar de tuindeur lopen en zag het rampscenario al helemaal voor me toen ze los(!) de tuin in liep.. ik als een dolle er achteraan sjezend langs een volle kamer met visite.. Izzy inmiddels in de tuin achter de kippen aan. De kippen natuurlijk totaal van ‘de leg’, in paniek fladderend door de tuin. Eentje koos zelfs ‘eieren’ voor z’n geld en ontsnapte over de schutting naar de buren 🙈. Gelukkig heb ik Izzy op tijd kunnen aanlijnen.. en Saté (ja zo heet ie, de anderen heten Kip en Nugget) is weer veilig zelf teruggekomen over de schutting.. eind goed, al goed. De beste entree ever! We konden er achteraf gelukkig allemaal erg om lachen. Daarna maar aangelijnd gelaten aan de lange lijn. 😅
Dikke maatjes met de buurpoes

27 April 2022

30 April 2022
Een weekendje weg, waarbij alles goed wordt bewaakt. Met de meiden hoort een bezoekje aan de winkels er uiteraard ook bij.

1 Mei 2022
Net lekker geluncht op het terras met Izzy erbij, ze bleef rustig bij het tafeltje liggen.

2 Mei 2022
Weekend was heerlijk, we wandelde vanaf het huisje gelijk het bos in. Izzy is vandaag voor het eerst op een boot geweest! 🚤 We hadden een bootje gehuurd in Giethoorn 💦

4 Mei 2022
Izzy met haar anti-tekenbandje

8 Mei 2022
Speeldate met zusje Bowie!

20 Mei 2022 (9 maanden)
Boe 👻

29 Mei 2022

13 Juni 2022
Izzy vorige week gewogen, ze weegt nu 17,5 kilo. Ze heeft vandaag de hele dag haar neus opgehaald voor haar brokken. Einde van de dag moest ze gal braken, waarschijnlijk door de lege maag. Ik heb haar toen vlees voorgeschoteld en dat at madam allemaal op. Daarna stond ze verdacht lang in de trapkast, bleek ze met haar neus in een zak met hamstervoer te zitten … oeps! Hopelijk kan dat geen kwaad. Daarna maakte ze het nog bonter door de brokken uit de voerbak van haar speelmaatje op te eten en dat allemaal terwijl ze haar eigen brokken de hele dag liet staan.

17 Juni 2022 (10 maanden)

Ze vinden elkaar zo leuk! En Izzy meets Ollie. Izzy eet helaas nog wel slecht, toch maar de Puur Pseudo Pregnancy proberen. Hopelijk helpt dat.

25 Juni 2022

25 Juli 2022 (11 maanden)

Onze vakantie is begonnen! Izzy wordt onderweg gebruikt als tafeltje, haha!

27 Juli 2022

28 Juli tot en met 6 augustus 2022

Sorry voor de spam!

12 Augustus 2022

Na het eten nog even naar het strand geweest, Izzy haar debuut! Ze vond het fantastisch!

23 September 2022
Wandelen met Izzy en zusje Yara, mama Eem en oma Dieke.

12 Oktober 2022
Heerlijk dagje weer 🌞😎. De reutjes vinden Izzy wel erg interessant en ze is wat meer waaks.. misschien toch ook binnenkort loops.. vacht is nog wel erg zacht.

20 Oktober 2022
Izzy is voor de tweede keer loops (14 maanden).

7 November 2022
Om op te eten toch..

9 November 2022
….

20 November 2022 (15 maanden)

17 December 2022
Uitgevloerd na een lange wandeling …

25 December 2022

30 December 2022
Izzy heeft het zwaar momenteel.. overdag was het nog wel te doen, maar deze avond erg veel geknal. Ze is nu ook van slag, hijgen, blaffen/grommen bij iedere knal en trillen. Ze volgt me overal in huis, wijkt niet van m’n zijde. We geven al Puur. Ik ben nu ook alleen thuis, misschien scheelt het als de druktemakers zo thuis komen..

Hier was de ‘vuurwerkmarathon’ gelukkig vrij snel weer wat milder geworden. Toen haar roedel 😉 weer compleet was had ze ook meer rust. Daarna heerlijk geslapen en makkelijk nog even mee naar buiten voor een plas. Was alleen begin van de avond drama doordat er ineens zoveel vuurwerk was. De nacht niks aan de hand hier.
31 December 2022
Heerlijk uitgewaaid op het strand tijdens een groepswandeling.

5 Februari 2023
Izzy en zus Bowie hebben vandaag gespeeld op het strand samen!

8 Februari 2023
Heerlijk dit weer ☀️

1 Maart 2023
Izzy wil ook meedoen